en
ge

საინფორმაციო შეხვედრა უკრაინის მოქალაქეებისათვის

საინფორმაციო შეხვედრა უკრაინის მოქალაქეებისათვის

თბილისი. „უფლებები საქართველო“ იწვევს საქართველოში მცხოვრებ უკრაინის მოქალაქეებს ონლაინ საინფორმაციო შეხვედრაზე, რომელიც ბინადრობის ნებართვის მიღების საკითხებს ეხება.

შეხვედრა გაიმართება 2023 წლის 8 ივნისს, 18:30 საათზე, პლატფორმა ზუმის მეშვეობით. სამუშაო ენა: ინგლისური.

იხ. დეტალური ინფორმაცია...

შეხვედრა იმართება „უფლებები საქართველოს“ პროექტის „საქართველოში მცხოვრები ომით დაზარალებული უკრაინის მოქალაქეების უფლებების დაცვა“ ფარგლებში. აღნიშნული აქტივობა ხორციელდება ევროკავშირის მიერ დაფინანსებული პროექტის „სტაბილური სამოქალაქო საზოგადოება და მედია პასუხობს უკრაინის ომს“ ფარგლებში, რომელსაც ჩეხური არასამთავრობო ორგანიზაცია „ფიფლ ინ ნიდ“, პრაღის სამოქალაქო საზოგადოების ცენტრსა და ნიდერლანდების ჰელსინკის კომიტეტთან თანამშრომლობით ახორციელებს.

სრულად...

წყარო: ორგანიზაციის გვერდი სოციალურ ქსელში



Інформаційна зустріч для громадян України, які проживають в Грузії

Неурядова організація Rights Georgia запрошує громадян України, які проживають у Грузії, на інформаційну онлайн-зустріч, присвячену темі отримання посвідки на тимчасове проживання в Грузії.

Зустріч відбудеться 8 червня 2023 року о 18:30 за допомогою платформи Zoom.  Юристи Rights Georgia розкажуть про особливості отримання посвідки на проживання та дадуть відповіді на запитання учасників щодо будь-яких юридичних питань, актуальних для громадян України.

Мова зустрічі: англійська

Зустріч організована в рамках активності Rights Georgia "Захист прав постраждалих від війни громадян України, які проживають в Грузії". Ця діяльність здійснюється в рамках проекту "Стійке громадянське суспільство та ЗМІ реагують на війну в Україні", що фінансується ЄС та реалізується чеською неурядовою організацією "Людина в біді" (PIN) у співпраці з Празьким центром громадянського суспільства та Нідерландським Гельсінським комітетом.

Якщо ви бажаєте взяти участь у зустрічі, будь ласка, заповніть реєстраційну форму...

Доступ до Zoom-зустрічі буде надано лише зареєстрованим учасникам.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з нами по електронній пошті office@rights.ge або зателефонуйте за номером +995 (577) 107 300


სიახლეები

საზოგადოებრივი ორგანიზაციების გამჭვირვალობისა და ანგარიშვალდებულების სტანდარტები

საზოგადოებრივი ორგანიზაციების გამჭვირვალობისა და ანგარიშვალდებულების სტანდარტები

სსო მეტრი – ქვეყნის ანგარიში, 2023

სსო მეტრი – ქვეყნის ანგარიში, 2023